Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A kisnyuszijaimnál ma a...

A kisnyuszijaimnál ma a fészekben csontkukacokat találtunk! Mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés

Mielőtt elkezdenétek, nemrég kezdtünk nyúltenyésztésbe, és ez az első alom, de erről nem találtam szakirodalmat.

Nagy ketrecem van, többfakkos, esetleg áttehetném őket másik fakkba?

A kicsik 3 hetesek, ma reggelre másztak ki a fiaztató dobozból, ami a fészekhez csatlakozik. Eddig nem mertük őket bolygatni (úgy olvastam, nem szabad őket megfogdosni), és a fészekben csontkukacokat találtunk.

Mit lehet ilyen helyzetben tenni?

Átpakolhatom őket máshová?

Másik kérdés, hogy a szőrrel mi lesz akkor? A kisnyulaknak nem fog hiányozni a szőrgombolyag, ha kipakolom? Segítsetek, SOS, nem akarom, hogy valami bajuk legyen!

2012. jún. 10. 07:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Megtaláltam, amit kerestem. Ebben van egy rész "Az almaecet használatának tapasztalt előnyei NYÚL ÁLLOMÁNYOKBAN" címmel, de érdemes elolvasni a többit is.

[link]

2012. jún. 12. 13:54
 12/12 anonim ***** válasza:

#10-11-es vagyok

Aki lepontozta a 10-es választ, az olvassa el a 11-est!

2012. jún. 12. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!