Törpenyúlnak hosszú távon nem lesz baja a tengerimalac kajától?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__1793184-h..
Én viszont ezt találtam.
(A nyúl meg nem rágcsáló.)
Szerintem nem lesz baja. Egy nyuszi fő élelemforrása a széna úgyis. Meg adsz mellé minden nap neki valami zöldségfélét, vagy gyümölcsöt, főleg most, hogy otthon is mindig van valami olyan amiből tudsz neki is adni pár falatot. Szóval tápot így nyáron nem is eszik annyit.
De igaza van az előttem írónak is, sokáig elég a nyuszi kaja és nem is drága. Főleg, hogy ha mást is kap mellé.
de nem kap sokat csak minden este 2 közepes kanállal
a malacok meg együtt kapnak 2 kiskanállal(mert az egyik nagyon dagi és azért csökkentettem)
Platypus: a tengerimalac is fűevő, nem magevő és főként nem mindenevő. Az étrendje sokkal jobban hasonlít a nyúléhoz, mint más rágcsálóéhoz pl. hörcsöghöz, egérhez.
De a nyuszik és tengerimalacok immunrendszere más, ezért van kétfajta táp, a nyuszinak is inkább nyúltáp kellene, ha megoldható, a Halywood teljesen jó és nem drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!