Nektek is akar szexelni folyton az ivertalanított malac?
Van egy ivartalanított malac fiú.Kapott egy lányt 3 hete.Éjjel nappal udvarol neki,meg rámászik,meg ÁLLANDÓAN egy 24 órából kb 20-at úgy tölt hogy mint a lassított felvétel jár fel-alá és nagyon hangosan kurrog.
Már nem bírom,elegem van belöle,nagyon hangos és zavaró.
Mit tegyek?
Az első napon nekem is vicces volt hogy kurrog meg szédíti a lányt,de így hetek múlva már annyira nem őszinte a mosolyom hogy állandóan műsorozik :)
Sőt..elgondolkodok,hogy amikor a 20as éveimben megagiga csajozógép voltam,akkor vajon engem is így láttak a lányok :)) ???!!! Egy levakarhatatlan,mindig műsorozó,farokdörgölős,kurrogó tengerimalacfiúnak :D ??!!
Tudom h nem párzást jelent,hanem dominancia jelzése,ill izgatottásg,de ez a lényegen nem változtat sajnos.
Nem tudom más helységbe átrakni,mert nincsen más helység...
Lehet majd kinézek valami fincsi dél-amerikai tengerimalac receptet és megeszem a máját nagy szemű babbal.
Kicsi a Hannibál kuckója,legalább ez a plexifal ne lenne :)))
De már nem bírom értitek?!?!?!?Amennyire bírtam eddig a disznómat,most annyira utálom.Ahogy kurrog,nyüszög,nyekeg,makog és ÁLLLLLLANDÓÓÓÓAN a lány után kajtat.
Tényleg elgondolkodtat hogy mi férfiak is ilyen szánalmas kis bohócok vagyunk?!Állandóan csak a hancúrléc után megyünk :) ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!