Tenyésztői engedélyek?! O. o
Figyelt kérdés
Kell-e valamilyen engedély, papír igazolvány, hogy én törpe nyuszikat tenyésszek, törzskönyv kell-e, magam választhatok tenyésznevet, vagy fizetni kell érte, vagy semmi ilyesmit nem kell tennem? :O2012. jún. 3. 19:06
1/7 anonim válasza:
A kérdésre a választ nem tudom, de annyit igen, hogy őstermelői igazolványnak kell lenni amiben fel kell tüntetni ezt a fajta tenyészetet ha netán eladásra kerül a sor jószágokból.Ha nem is a neveden, akkor a család valamelyik tagjának a nevén kell legyen az őstermelői.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem! Nagyon szépen köszönöm válaszod, és várom a többi ember válaszait, tapasztalatait is! ;)
2012. jún. 3. 19:11
3/7 anonim válasza:
Hát, ez engem is érdekelne! Bocs, hogy igazán nem tudok válaszolni, én is hasonló cipőben járok, mint te!
4/7 anonim válasza:
A legegyszerűbb az lenne,ha valamilyen nyúltenyésztő egyesületben érdeklődnél,hogy mik kellenek. A neten biztos,hogy van ,keress rá.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom,mennyire hasznos,de azért olvass bele:
6/7 anonim válasza:
Szia!
Regisztrálnod kell az egyesülethez. [link]
Van egy éves dagdíj,h egyesületi tag vagy,meg azon felül kell fizetned bizonyos dolgokért is. [link]
Te választhadod ki a tenyészet nevét.
Kell törzskönyv,illetve,h regisztrált legyen a nyuszi,de ha nem is az,de fajtatiszta és egy kiállításon lebíráltadod,és a bíró is úgy gondolja,h megfelel a fajta követelményeinek,kaphat regisztrációt.
7/7 anonim válasza:
Ha 2 anyával 1 bakkal foglalkozol, - már pedig praktikus kicsiben kezdeni, - akkor nem fogsz olyan bevételt produkálni, hogy őstermelői kelljen hozzá.
Egyéb ügyekről meg azokat kérdezd, akiktől a nyuszikat veszed. (Ha nem tudják, vedd máshonnan a nyulat! :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!