Ma reggel meghalt a hörcsögöm eszméletlenül hiányzik! Megőrülök! írjatok valamit!?
Figyelt kérdés
annyira kötődök hozzá! Családtag volt! annyira hiányzik istenem!:'(( ajj
Már eltemettem de legszívesebbeo felhoznám hogy ne legyen egyedül.Úgy szeretem!!! annyira nagyon hiányzik!!Ugye nem kerül rossz helyre? :,(
2012. jún. 1. 10:16
21/25 anonim válasza:
Nekem pentek delutan halt meg... 10 honapos volt. Nem volt beteg,semmi. Csak Ő egy nagyonnagyonnagyon porgos futkarozos Hörcsög volt,és tulporogte magat,es szivinfarktust kapott... ugy sirtam,es minden nap sirok. De holnap kapom egy ujat.
("Én kicsim,Drága,EGYETLEN VANDUSOM! Imádlak!")
22/25 anonim válasza:
Szia!Nekem is meghalt a hörcsögöm egy 1 éve és még mindig sírok érte Zoénak hívták nagyon szeretem ö volt a mindenem olyan boldog voltam hogy ö volt velem de egy nap ez boldogság megszünt (meghalt)egy egész világ dölt elbennem majdnem elájultam sírtam,bögtem,mindent csináltam amit lehetett de nem tudtam mit tenni.Én is eltemettem a leggyönyörübb helyre és mindennap elszoktam odamenni és elmondok neki mindent ahogy régen csináltam..........és nekem is a családtagom volt!és még lesz is és soha nem felejtem el!!mert az én hörcsögöm és nagyon szeretem!!
24/25 anonim válasza:
XDDDDDDDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Miért nem csináltál pörköltet ha ennyire szeretted biztos ízlett volna
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
25/25 anonim válasza:
Tudom, hogy régi a kérdés, de hidd el tudom milyen. Ma veszítettem el a második hörcsögöm. mégcsak másfél éves volt (tudom, hogy az sok egy hörinek de akkor is) Az elsőt pedig vagy két hete. Borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!