Meghalt most a törpehörim! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nagyon rossz, sírok.Tudom ,hogy nem élnek sokat egyik aranyhörim 4 évet élt (több mint 4 évet) Őt háztól hossztuk, a mostani törpehöimet pedig vettük és apa (valahogy ezzel nyugodtabb lettem) azt mondta,hogy ezek már túl vannak tenyésztve és sok genetikai hibájuk van már és ez nemaz Én hibám hanem azoké akik így szapoítják a törpehöriket és sok genetikai hibával is eladják.Nem szeretnék szomorú lenni arra gondolok,hogy amennyi ideig velem élt az Neki boldog volt és ez a lényeg.De mégis,hogy tereljem el a figyelmem?És mikor ajánlott ezek után hörit venni?Az aranyhörim után aki 4 évet élt Ő után azt hiszem 6-8 hónap után vettem.És ha veszek az eltereli a figyelmem a volt hörcsögről?Annyira borzalmas ahogy oda nézek a volt helyére :(2009. jún. 30. 22:21
1/6 anonim válasza:
Én szerintem vegyél minél hamarabb, ez eltereli a figyelmedet, higgy nekem én is igy voltam vettem egyet 1 hét után, mert mindig sirtam.! Igaz nem feleded el a másikat, de amit veszel eltereli a bajt.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát 1 hét múlva Én nem bírnék már venni :-(
De köszönöm a válaszodat :(
2009. jún. 30. 22:37
3/6 anonim válasza:
Probáld meg, más nem váltja ki azt hogy ne gondolj rá, tudom nehéz, vagy egész nap arra gondolsz, vagy veszel egy másikat, probáld ki, én nem azt mondom h. felejtsd el öt, hanem probáld meg kárpotolni, ami tudom nem olyan, de idö függvénye.
4/6 anonim válasza:
Próbálj meg venni egy kiskutyát tovább él és sokall személyesebb tud lenni.Idővel minden elfelejtesz és túlteszed magad.Olyan mint a szerelem.Énis januárban vesztetem el a 4 éves kandúromat és a másik 3 éves macskát.Személyes kapcsolatunk volt mivel egy erdőben találtam szerencsétlent éhezve és attól a perctől csak jó kajákat kapott ( ha elhiszed ha nem olyat amit ember is ritkán eszik mivel anyu konyhán dolgozik ezért maradéknak mindig csirke mellet,pulyka mellet,sajtot,szalonét és drága konzerveket tejeket kapót mind a kettő mikor szalad vagy jár szinte látszót rajtuk a szín tiszta csíkos izomzat kb 6 kilók voltak a környékben rettegett tőlük a többi macska.Ránéztem és tudta mit akarok tőle.Ha elment csavarogni kinyitottam az ablakot és fütyültem neki vagy rezgetem a redőnyt és bármikor haza jött.Sajnos egyszer nem és eltűnt.A másik cicánkat meg egy csapda kapta el levágta a hátsó lábát de vérezve haza mászót .El altatuk.Nem sírtam mert fiú vagyok de rossz érzés volt hogy 4 évig megvoltak egészségesek voltak és csak egy hiba miatt elütötte egy kocsi a másikat meg valami gonosz ember csapdája ejtette el.Szóval ha már nem lesz kutyánk én veszek egy kis kölyök Bull Teriert.Macskám már nem lesz mert lakásban büdös és kinőttem az ilyen lányos simogatós puszilgatós korszakomból
5/6 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok:
Van egy 1 éves kutyám és egy 2 hós cicám meg volt egy hörim :(
2009. júl. 1. 00:08
6/6 anonim válasza:
igazuk van a többieknek vegyél egy másik hörit csak olyat amelyik nem ugyan úgy néz ki és nagyon szerezsd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!