Mázli1997 kérdése:
Vadászgörénynek kell még valami?
Figyelt kérdés
Jövő héten hozzuk el a görényemet, és nem tudom nem e felejtettem el valamit megvenni neki.
Szóval ami megvan: ketrec, függőágy, etető, itató, Gimpet paszta, Versele-Laga Ferret Pro táp, játékok, hám
Szerintetek meg van minden? Illetve jó lesz ez a táp kiegészítésnek?
2012. máj. 30. 14:50
1/5 anonim válasza:
Ez jó lesz,én a helyedben már most telepakolnám a hűtőt hússal,hogy legyen neki:)A táp jó,de még tudom ajánlani a Beaphar tápokat,ha a zoofast oldaláról rendelsz akkor az olcsóbb.a gimpet pasztát meg majd ne add neki ha kell hanem,mert azt is túl lehet adagolni és nem tesz neki jót:)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Már egy csibe félre van neki rakva a hűtőbe, de szeretnék még venni darálthúst is. Igen van alvóhelye is, illetve a Tesco-ban láttam tappancs mintás pléd szerűséget szerintem olyat is veszek neki.
A pasztát pedig főként jutalmazásként adnám neki.
2012. máj. 30. 19:22
4/5 anonim válasza:
jajj még valami!Mig kicsi ajánlatos adni neki kálciumot,lehet venni a fresiben is levet kálcium port az se árt ha van,de vigyázz mert az is túladagolható.Darált húst pedig ritkán adj neki,fontosabb a csontos husi,kell neki a rágás és abban is rengeteg kálcium van ami kell neki:)És a fogainak is jó.Ha a húst nem biztos helyről veszed akkor érdemes főtt húst adni neki,főleg most nyáron,mert akár szalmonellás is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!