ma átraktuk a lányt a fiúhoz, hát volt is az a jellegzetes "szeksz" xD
mindenesetre beraktuk mi a kuckót a nyuszinak, de ez lenne az első vemhessége, tudni fogja mit kell csinálni?
2009. jún. 29. 22:29
1/6 anonim válasza:
nem vagyok nyúl, de csak feltűnne, ha kisnyulak jönnének ki belőlem..
2009. jún. 29. 23:17
2/6 A kérdező kommentje:
ajj de köcsög!!!
ÉRTELMES VÁLASZOKAT SZERETNÉK!!!
2009. jún. 30. 08:50
3/6 anonim válasza:
persze tudni fogja nekem rengeteg nyulam van(törpék) és meg fogsz lepődni menyire gondos any már a szülés elött is.Tudod ha már csak egy hét van hátra kezdj szénát adni neki ,ha már acc még jobb.Figyeld meg milyen gondos fészket készít a kisnyulainak ,a ház méretével vigyázz nehogy túl kicsi legyen. Mondom meg fogsz lepődni ja és meg ne ijegy ha tépi magából a szőrt abból rak fészket.Nem tudom menyire vagy kezdő de azér elmondom neked is hogy amíg ki nem nyílt a kis nyuszik szeme be ne nyúlj hozzájuk mert az anya elhagya őket.Ha nagyon kiváncsi vagy akkor itt egy tipp: dörzsöld a kezed az anya szőrébe és akkor nem érez idegen szagot a kisnyulakon.Sok szerencsét üdv:kecsa(remélem ez hasznosabb volt)(:
2009. júl. 1. 09:58
4/6 A kérdező kommentje:
köszi, igen ez hasznosabb volt
és nem fogok megijhedni, volt már anya nyuszi csak ő sajnos elpusztult mert egy kisnyuszi benne maradt :(
amúgy elég nagy a "kuckó" :)
2009. júl. 1. 17:17
5/6 anonim válasza:
Bocsi de nem igaz!
Nem minden nyúl tudja mit kell csinálni. Nekem az egyik nyulam szart arra,hogy megfialt,otthagyta a kicsiket a padlón,és hiába csinálsz TE fészket,nem fog velük foglalkozni. Másodjára már frankón tudta mit csináljon.
És bocsi de az sem mindig igaz,hogy nem szabad a kicsikhez hozzányúlni.Én mindig megfogom őket és soha nem volt baj belőle.Ez is az anyától függ. Sőtt,ha megdöglik a picikből egy-kettő,akkor hagyod büdössödni,hogy hátha a többi is megdöglik?
2009. júl. 6. 15:18
6/6 anonim válasza:
ezt azér mondtam a 2. vagyok met jobb félni én is megfogom még első nap de nemtudom milyen az ő anyája a másik meg vannak rossz anyák akik nem tudják elösször nekem ezek a selejtek én azösszes ijet de még a fajtáját is elirtottam kettö ijenem volt de ez attol is van ám ha közelébe van a kan nyulnak vagy egerektől.max 1000-ből egy ijen nyuszi van aki természetesen szét szórja a fészkét. JA ÉS LEHET HOGY NEKED ELSŐRE IS AZÉR SZÓRTA SZÉT MERT ZÚL KIVÁNCSIVOLTÁL ÉS JÓL BELETURTÁL A FÉSZKÉBE mindíg dörgöld bele a kezed az anyábamielött a fészekbe nyulnál de ez is anyanyúl függő mert nem mindegyik tűri ezt el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!