Hol tudnék venni ketrecbe polcot, szintet?
Mekkora az a kicsit kisebb?
Írj méretet, meg hogy milyen ketrec, milyen állatnak lenne a polc!
Itt van a hozzávaló létra is:
Jaj,pont ezt a polcot irtam,erre gondoltam,csak a méretére nem emlékeztem pontosan,de nekem a 38x38 is nagy szerintem egy 80-as ketrecbe. Pedig pont ilyen kéne,a ketrecembe illene,az is Ferplast,ilyen:
Vagy nem lenne túl nagy bele? Vegyek ilyet?
A tiedben is van ház, mint a képen? Mert akkor polc már nem nagyon fér. Ha nincs, akkor inkább azt vegyél!
Milyen állat? Törpenyuszi?
Kicsi ez a ketrec két malacnak, legalább 100*50-es kellene (a legjobb lenne 120*60-as).
Nem ártana még egy ház, de ez ebbe sehogy nem fér be.
Ez a ház 42*25 cm, egy másik már csak keresztbe férne be és a malacok meg se tudnának moccanni. Ha meg az egyik ház az emeleten lenne, akkor annak a tetejére már nem tud felmenni a malac, ráadásul az emeletről potyogna a forgács
kifelé a rácson.
Próbáld meg elcserélni a ketrecet egy nagyobbra (hirdesd a neten).
Végszükség esetén bedughatsz a rácson egy műanyaglapot úgy, mintha a ház teteje végigérne az egész ketrecen.
Egyébként láttam (házilag készített olyan megoldást, ahol az egyik malac háza a ketrec külsejére volt szerelve, a ketrecajtón keresztül ment át a malac a házába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!