Tengerimalacomnak nem elég ennyi kaja?
Figyelt kérdés
Szóval reggel kapott 2 nagy gerezd almát, délután 5 körül egy szelet paprikát. Most már megint a kajáért visit. Amúgy széna és táp mindig van előtte. És egy 4-5 hónap körüli lány malac. Szerintetek nem elég neki ennyi kaja? Sokan napi 1x etetnek,ő 2x kap,mégse elég?2012. máj. 24. 20:11
1/6 anonim válasza:
Elég az neki mindig visitanak :D am csak megköszöni meg beszél hozzád én olyankor vissza szoktam fütyülni neki azt szereti am saláta a kedvence!
2/6 anonim válasza:
Zöldségből,gyümölcsből többet adj neki ha nincs előtte víz!Ez semmi amit ma adtál neki.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ez neki nem elég, kevés a zöldség/gyümölcs :s Én kevésnek találom! Annyit kell neki adni, amit egy fél óra alatt megeszik!
4/6 A kérdező kommentje:
Víz van előtte mindig! Jó,akkor többet adok majd.
2012. máj. 25. 11:45
5/6 anonim válasza:
a tengerimalac egy aljadék. az enyém is csak egy szelet almával kezte. majd egy egésszel. majd egésznap egy kigyóuborkát. de csak akkor visitott ha éhes volt (egésznap) szal ne kapasd el
6/6 A kérdező kommentje:
Azért nem értem,hogy azt irjátok,hogy nem elég neki ennyi,amennyit irtam,mert azt olvastam és úgy tudom,hogy a széna a fő tápláléka, és elég naponta 1x zöldséget adni neki. Egyszerre meg nem birna többet enni,mint amennyit és irtam 1 napra. Bele se férne annyi kaja,mint ő maga.
2012. máj. 25. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!