Ezt miért csinálja a hörcsögöm? Megfog halni? SOS
2010 május 18.-án kaptam meg,szóval 2 éves.(Előtte nem tudom mennyit élt szóval lehet hogy idősebb)
Mostanában nagyon sokat alszik,keveset iszik.Régen imádta az almát most hozzá se nyúl. Úgy kell ráerőszakolni. A szeme mindig félig csukva van.Kijönni se szeret már annyira viszont ha mégis akkor ugyanúgy futkos mint régen. Nincs lefogyva,szép a bundája. Pár napja elkezdett rángatózni és ilyen furcsa röfögő hangot kiadni,főleg akkor ha benyúlok hozzá.Mi lehet a baja? Ugye még nem hal meg?
http://www.youtube.com/watch?v=RDfZRjZo4vI
Na találtam egy videót.!Dettó ezt csinálja. Ugyan ilyen hangokat ad ki. Mi ez?? Valaki segítene?
Ez nem veszélyes én másra gondoltam, lehet nem lesz gond. Ha egyébként ránézésre minden rendben van a hörivel nem biztos, hogy kell aggódnod. Olvastam pár külföldi fórumot.
itt pl a csajnak pont az a kérdése mint neked, a válasz pedig, hogy ez normális a hörcsögöknél minden korban, de kiválthatja stressz, vagy megváltozott étrend esetleg alom, sőt bármi ami újonnan kerül a ketrecbe. Ő is azt írja, hogy ha ezen kívül más rendellenességet nem veszel észre, nem kell félni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!