Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Normális ez a tenyésztőtől?...

Normális ez a tenyésztőtől? Én meglepődtem

Figyelt kérdés

van eg nyuszim, nagyon szeretem, csak pár hete van nálam, ost jelenleg a szobatisztasággal bajlódunk.

Mondta a tenyésztő, hogyha bármi kérdésem van irjak neki.

Irtam neki kedvesen, hogy milyen 5letei vannak a szobatisztaságra. tud-e segiteni.

Erre irta tök tirpák módon, hogy elégedetlennek érzi a levelemet, és hogy félti a nyulat, nem akarja hogy baja legyen mellett, vigyem vissza hozzá :O

2012. máj. 18. 09:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak olyan állattenyésztők, akik isteni szintre képzelik magukat, és onnan szólnak le hozzád (téged). A tapasztalatlanságod retardáltságnak állítják be, de úgy, hogy majdnem el is hiszed, hogy tényleg az vagy. Én is találkoztam ilyennel, és nem értem ezt a viselkedést, meg hogy miből szűrik le egy levél/kérdés alapján, hogy állatnevelésből impotens vagy, és hogy nálad rossz helye van az állatnak. Szerintem ne törődj vele, az ilyen emberek bunkók. Inkább kérj tanácsot valamelyik fórumon vagy kisállat kereskedésben. (Ebben sajnos nem tudok segíteni, mert nem nyuszit tartok.)
2012. máj. 21. 23:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Ráadásul ha már egyszer eladta a nyulat, akkor mit pattog?
2012. máj. 22. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!