Hogy kell gondozni, tartani egy Egyiptomi Ugróegeret?
Off:
Ez engem is érdekelne,kérlek valaki válaszoljon,mert nállunk nincs olyan állatkereskedés ahol volna ilyen kisegér ,és ezért nemfogok átmenni vásárhelyre (mármint anyuék nem vinnéek át ezért) szóval kérlek írjátok meg.Tovább él ,mint a hörcsög??
Kérdező, te egy rohadt bunkó vagy... :D De semmibaj. Én tudom, hogy kell tartani, mivel állattenyésztő család voltunk sokáig. De egy ilyen csutt bunkónak mint te vagy kedves kérdező... nem való állat. :)
viszlát.
Már,de nem azért de,Ti most nem voltatok bunkók??
Ugyanolyan bunkón viselkedtetek mint Ő sokra mentetek vele mi??De,hogy válaszoljak:
Egyiptomi ugróegér:
A kifejlett állatok hossza 10-12 centiméter, míg farkuk akár 20-25 centiméteres is lehet. A hímek kisebbek a nőstényeknél. Az ugróegerek mellső lábai igen rövidek, szinte csökevényesek
Különféle füveket, magokat, némi gyümölcsöt, rovarokat eszik.Vizet nem kell neki adni,nem iszik egy csepp vizet se életében.
Szóval a gondozása tudomásom szerint nem követel semmi extrát.DE a googleben tényleg vannak olyan oldalak amik leírják mik a tapasztalatok velük szemben (fórum)
11:24-es vagyok:
Mit kell b+-zni h szabad megkérdeznem??
Google írd már be léccives a googlbe ezt és keress a kérdésre választ a kérdező azt kérdezte mik a tapasztalatok,hogy gondozza nem azt h honnan ered?Milyen színű?Hol található.......
Válaszoló te egy rohadt paraszt vagy,leszarom hogy nem mondod el,mert már megkaptam a választ ez a ciki nem a faláb.;D amúgy meg google királyfik én is tudom miaz,de mivel ez az oldal arra van hogy kérdezzenek itt raktam fel.-.-" erről ennyit nyomcikák.
11:24-es köszi (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!