Mitől dobbant a nyuszim? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Körülbelül 2 hete van már nálam de nagyon egymáshoz nőttünk és nagyon megszelídült. Szabadon van az én szobámban és csak akkor rakom ketrecbe hogyha nem vagyok itthon. Lány nyuszi. Körülbelül 3 napja kezdett el dobbantgatni. De éppen hogy csak 1-1t. 100% hogy nem ijedt meg semmitől sem és nem azért csinálta. Általában akkor csinálja ha éppen nem foglalkozom vele. Lehet hogy ettől van?2012. máj. 16. 17:39
1/4 anonim válasza:
Fel akarja kelteni szerintem a figyelmét,hogy figyelj már rá! :D
2/4 anonim válasza:
Félelem, fájdalom, ijedtség, én ezek miatt tapasztaltam, de szerintem düh is lehet. Megfelelően eteted, eleget kakil? A miénknek egy ilyen átmenti nem eszem-nem iszom két napos tortúrakor voltak dobbantásai, meg amikor megijedt. Azt ne feledd el, hogy ők másképpen látnak és hallanak, és olyasmit vehetett észre, amit te nem.
3/4 anonim válasza:
Megijedhetett valamitől az én nyuszim is olyankor dobbant.
4/4 anonim válasza:
lehet az duhitette fel, hogy nem figyelsz ra.. Nekunk is volt egy nyuszink, de olyan nagyra nott, h mar nem fert el a lakasba o akkor dobogott, mikor a macska a kozelebe ment :) aztan jol megkergette szegeny cicakat... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!