Mi lehetett ez? Dokihoz csak jövőhét szerdán tudom elvinni őket!
Van egy másfél-kétéves lány tengerimalacom, a társa tegnap pusztult el, és azt vettem észre, hogy mikor kint van szeret a nyulak közelében lenni, és egy két órát (kint) velük aludt. És a nyulak ketrecébe ment be (a nyulakkal együtt, mert szobatiszták.
A nyulaim 2 hónaposak, házinyúl és oroszlánfejű törpenyúl keverékek, tehát már eleve nagyobbak a tengerimalacnál. A nyulak elvileg kiscsajszik,de ahogy már említettem szerdán tudom őket elvinni dokihoz, és majd ott megkérdezem tőle.Összeraktam egy 125-ös ketrecbe. És ma este ilyen piros-batna nedves foltos volt egy sarok, és gyorsan átnéztem őket, hogy nem-e verekedtek, de csak a sejmes bundájukat éreztem.
Mi lehetett ez?
Milyen volt véres pisinek nézett ki vagy inkább folyós székletnek vagy egyiknek sem....
Mit kaptak enni mert pl a céklától ugye pisilhetnek
Inkább véres pisi.
De most nem adok nekik semmilyen gyümit, vagy zöldséget, mert a nyuszik még nincsenek 3 hónaposak!!!
Tehát csak szénát tápot, és vizet!!!
A malac jól van? Mert a nyuszik megrúghatják véletlenül (bár nem tudom egy 2 hónaposban mekkora erő van) és belső vérzése is lehet.
A malac milyet pisil most? Gondolom legalább félóránként pisil, mint minden malac, figyeld meg az új adagot!
Nem lehet, hogy a malac menstruál?
Különben a malac jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!