Tudnátok ajánlati Borsod megyében vmilyen kisállatokra szakosodott állatorvost? 2 fiú tengerimalacot akarok ivartalanítani.
Miskolcon 2 álltorovs aki ért a tengerimalacokhoz.
Az előbb irt népkerti,és a tőle nem messze levő Kovács doktor a Semmelweisztől fentebb.
Utóbbit ajánlom,nekem 2 tengerimalacom is ivartalanitotta,jól bánik velük,benn lehettem mig altatta,és rugalmas volt időpontilag is.
Nem mellesleg olcsóbb is,8ezer körül volt darabja (népkerti 12 ha jól emlékszem)
Többi helyre ne vidd,felsőzsolcainál volt ismerősömé,neki belepusztult,mert túlvágta a malackát,a vologdán levő saját bevallása szerint nem garantálja h túléli a műtétet.
Kovács állatklinika
(nagyon jó tápjaik vannak jó áron,a recepciós lány pedig jó tanácsokkal lát el)
második vagyok
természetes hogy félted őket,de mindkét doki lelkiismeretes,ugyhogy nem kell.
Kovácsnál voltam a második kisfiú malackával,2 hónapos se volt (nálam születtek,vemhesen hoztam el az anyjukat),ivartalanittatni akartam,de elküldött,hogy majd ha eléri az 50 dekát (értsd: nem a pénz az elsődleges)
Másik sztori uganitt: megszülettek a malackák,az anyjuk akkor 3 hónapos alig lehetett (ig hoztam el mint ritam,valami idióta összetette fiú malaccal),elvérzett,nem lehetett segiteni rajta.Tápszerrel fecskendővel tetetve túlélték,megfáztam valahogy,injekcióval kezelte az alig 10 dekás malackákat,de megmaradtak,gyönyörűekk.
A pici egér méretű malackát is megmentette,többször ugy hogy rendelési időn túl vittem őket injekcióra.
ne aggódj,nem lesz bajuk
mennyi idősek,hány dekák a malackák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!