Másnak is nehezen ment a tengerimalac szelidités?
addig nem szabad kivenni míg meg nem tudod úgy fogni,hogy elrohan...
amúgy milyen nemű?
amúgy lehet, hogy azért fél ennyire mert nincsen társa
1.-társ kell mellé
2,-igen, nagyon nehéz. az enyéim 4 hónaposak és még mindig nem teljesen szelidek.
de minden nap vedd ki őt az öledbe simizni, és egy répát/almát/uborkát, adj neki oda.
"Egy malac szívéhez a hasán át vezet az út."
Nekem is ilyen félős a tengerimalacom. Amikor ki akarnám venni, rohan el a kezemtől, amilyen messze csak tud. Ugyanez van akkor is, ha elengedem a szobában mászkálni. (bár akkor egy kis kajával megoldom a félénkséget :D) Egyébként ha simogatom, nincs semmi baj, szereti, és olyan aranyosan kinyúlik. :) A kaját is elfogadja tőlem.
Nála is az lehet a baj, hogy egyedül tartom. Kétszer volt mellette társ, mikor egy kis időre vigyáztam egy barátom tengerimalacára. Akkor mindig olyan boldog volt és sokkal bátrabb. Viszont azt mindkétszer megszenvedte, mikor elment a másik malac :( Magába roskadt és panaszkodott kb. 1 hétig miután elment. Tehát nagyon kéne mellé egy társ, és tudom, hogy ez a baja, mert már 3 éve van nálam, és még soha nem volt egyedül olyan kezes és barátságos, mint amikor mellette volt a társa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!