Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan fürdessem meg a tengeri...

Hogyan fürdessem meg a tengerimalacom?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 16:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
23%

Több generációt felneveltem, soha nem fürdettem őket és tiszták voltak mindig, tudod miért?; Mert tiszta állatok!!!!

nem fekszenek bele a saját pisájukba, HA!!!!....rendesen takarítod a placcot!! Okostojások.............

2009. jún. 23. 18:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hé,okostojás,ez már elég béna amit csinálsz! Sok ember felnevel gyereket annélkül h értenének a gyerekekhez! Mellesleg meg nem tudom de nekem belefekszenek,te talán óránként takarítottad a malackákat?

Azért annyira nem tiszta állat....

2009. jún. 23. 19:42
 13/16 A kérdező kommentje:
köszi a hasznos válaszokat!
2009. jún. 24. 12:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem írom le mert sokáig tartana, de a Pets magazinban olvastam róla, és szerintem jó. itt tudod megnézni:

[link]

azt hiszem a 3-ik számban van! :D

Caelestis

2009. jún. 24. 21:32
 15/16 anonim válasza:

mosdókagylóban jó, kellemesen meleg vízben kímélő samponnal vagy babasamponnal (nem a márkára gondolok)

víz...sampon...víz sorrendben az enyémnek külön törülközője van amiben fürdés után szokott hemperegni(nagyon szereti) miután a törülközővel megtörölted akkor figyelj rá hogy ne fázzon

én speckó hajszárítóval is megszárítom

figyelj hogy a hajszárító ne legyen túl erős és túl forró ill. ne fújj vele a fülébe

2010. máj. 19. 10:28
 16/16 anonim válasza:

Ki az a nemnorm., aki nem fürdeti szerencsétlen tengerimalacot? =S

kb 4 évig büdösen rohad szerencsétlen..képzelhetem milyen körülmények között élhet szegényke..=(

2010. aug. 28. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!