Hogyan fürdessem meg a tengerimalacom?
Több generációt felneveltem, soha nem fürdettem őket és tiszták voltak mindig, tudod miért?; Mert tiszta állatok!!!!
nem fekszenek bele a saját pisájukba, HA!!!!....rendesen takarítod a placcot!! Okostojások.............
Hé,okostojás,ez már elég béna amit csinálsz! Sok ember felnevel gyereket annélkül h értenének a gyerekekhez! Mellesleg meg nem tudom de nekem belefekszenek,te talán óránként takarítottad a malackákat?
Azért annyira nem tiszta állat....
Szia!
Nem írom le mert sokáig tartana, de a Pets magazinban olvastam róla, és szerintem jó. itt tudod megnézni:
azt hiszem a 3-ik számban van! :D
Caelestis
mosdókagylóban jó, kellemesen meleg vízben kímélő samponnal vagy babasamponnal (nem a márkára gondolok)
víz...sampon...víz sorrendben az enyémnek külön törülközője van amiben fürdés után szokott hemperegni(nagyon szereti) miután a törülközővel megtörölted akkor figyelj rá hogy ne fázzon
én speckó hajszárítóval is megszárítom
figyelj hogy a hajszárító ne legyen túl erős és túl forró ill. ne fújj vele a fülébe
Ki az a nemnorm., aki nem fürdeti szerencsétlen tengerimalacot? =S
kb 4 évig büdösen rohad szerencsétlen..képzelhetem milyen körülmények között élhet szegényke..=(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!