Patkányos kérdések?
sziasztok!
van 2 lány patkányom, az egyik kicsit harapós ezért nem nagyon foglalkozom vele, mert félek tőle... a másik nagyon kedves odajön stb.
szóval mikor kivettem megcirógattam láttam, hogy vannak rajta sebek... lehet, hogy a társa harapta meg?külön szedjem őket?
ja még az lenne a kérdésem, hogy hol lehet patkánypórázt venni? egyáltalán jó neki? (ki szeretném vinni magammal a szabadba, de nem szeretném, hogy elszökjön)
A sebek jó eséllyel atkafertőzéstől vannak. Ha ilyen szinten verekednének, azt észrevennéd. Vidd el dokihoz, egy injekciótól elmúlik.
A póráz egy elég értelmetlen dolog. Ha nagyon akarja, akkor úgyis leszenvedi magáról. A patkány úgy működik, hogy ha felrakod a válladra és kimész vele az utcára, akkor nem fog leugrani, mert ragaszkodik az ismerős dolgokhoz.
2.válaszoló: atkájuk bizti nincsen, már nézettük orvossal, és néha nagyon összekapnak teháát...
a pórázzal kapcs, arra gondoltam, ha kimegyek egy parkba ahol van fű akkor letenném futkározni... bár hallgat a nevére a lakásban.. de nem tudom, hogy milyen lenne ha kivinném..
Én úgynevezett felvezető pórázt ajánlanék neked. Én is azt használtam a patikhoz. Viszont ha kiviszed, csak olyan helyen engedd el, ahol nincs kutya/macska pisi...
A harapós patival is foglalkozz, valószínűleg valami kereskedésből vehetted, ahol nem szerették őket, ő erről nem tehet. Ha kiveszed a ketrecből és elengeded a szobában, odamegy hozzád, érdeklődik?
oké köszi
hát igazából az van, hogy a ricantától vettem tehát nem tudom miért ilyen, már az elejétől kezdve félénkebb volt meg meg akart harapni stb...:(
éshát nem tudom kivenni a ketrecből, ha engedem, hogy magától kimásszon azonnal megkóstol... félek tőle
Pedig Ricanta szokott foglalkozni velük, én legalábbis jó véleménnyel vagyok róla.
Az egyik patim nekem is harapós volt, de ha a ketrecen kívül volt szívesen jött ment, rám mászott. Ő csak a ketijét védte nagyon.
Sajnálom, nem tudom miért lett ilyen antiszoc.
Az enyém kereskedésből volt, és nem is bántak vele jól, ezért ő is odakapott néha. De öregkorára lenyugodott...
És kivitted már azóta sétálni a másikat? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!