Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nem korai még kirakni a...

Nem korai még kirakni a nyulat? Még éjszakára is?

Figyelt kérdés
Ma lett kirakva a nyúl ez az első éjszakája.A ketrec le van fedve (az "ajtó" nem) nejlonnal.Nem lesz semmi baja ?

2012. ápr. 29. 22:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem! Nekünk is van két nyulunk, tegnap voltak kint először. Nekik jó nagy helyük van, kb. 3,5 x 3,5 m -es négyzet, fából, és ez van egy gránitlappal, és ráccsal lefedve. Nem tudom amúgy, szerintem a nejlonon át tudnak jutni, ha akarnak. Na meg szerintem ha lehet (és ha jól értelmeztem az ajtós részt), akkor mindent fedj le, sehol ne tudjanak kiszökni!
2012. ápr. 29. 23:03
 2/3 anonim ***** válasza:
hát attól függ milyen idő van kint szél ne legyen de az elkövetkezendő idébe észrevennék h trüsszög meg folyik az orra akkor hozzátok be és irány az orvoshoz :D az oltást ne felejtsétek el :)
2012. ápr. 29. 23:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát úgy van betakarva nejlonnal hogy a nejlon alatt rács van úgyhogy ez csak a szél miatt van meg a macskák miatt hogy ne bántsák :)

Viszont reggel még nem folyt az orra és nem tüsszögött.

Remélem továbbra se:D

Köszi a kommenteket:D!!!

2012. ápr. 30. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!