Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tud a nyuszim valaha újra...

Tud a nyuszim valaha újra járni? A többi alul.

Figyelt kérdés
A nyuszimat egy kicsit kint hagytam a levegőn egy pillanatra el néztem és a macska el kapta. Időben el tudtam kergetni a macskát úgy hogy a nyuszi él még. De az egyik szeme be genyesedet és az első lábára nem tud rá állni enni is alig tudd. Szerintem azért nem tud rá állni mert a macska a nyakát harapta meg és lehet a csigolyáját el törte. Most nem tudom mit csináljak a nyuszimmal szerintetek tud valaha újra járni?
2012. ápr. 28. 17:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Orvos?
2012. ápr. 28. 17:31
 2/12 A kérdező kommentje:
az orvos szombattól keddig zárva. De ha valaki tudna valamit hogy hogyan enyhíthetnék a fájdalmain akkor azt meg köszönném.
2012. ápr. 28. 17:39
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
Más állatorvos is létezik. Hihetetlen milyen emberek vannak... Én ilyen helyzetben az ország másik végére is elindulnék a nyuszimmal, nem otthon hagynám szenvedni napokig... Felelőtlen vagy!
2012. ápr. 28. 17:54
 4/12 A kérdező kommentje:
És még is hogyan menyek nincs jogositványom!
2012. ápr. 28. 17:56
 5/12 A kérdező kommentje:
Amúgy meg lehet hogy felelőtlen vagyok de tudd meg hogy ezt a nyuszit én mentetem meg a haláltól a régi gazdája meg akarta ölni.!
2012. ápr. 28. 18:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Vannak más állatorvosok is! Hívj fel egyet telón, házhoz kijönnek (pénzért persze) de szerdáig simán elpusztulhat a nyulad úgy hogy megéri! Persze csak akkor ha fontos neked egy állat élete, és nem hagynád hogy szenvedjen.
2012. ápr. 28. 18:02
 7/12 A kérdező kommentje:
igazad van erre nem is gondoltam nagyon köszönöm a segitséged ! :)
2012. ápr. 28. 18:24
 8/12 anonim ***** válasza:
32%
Vagy esetleg felülsz a buszra, nem csak autó létezik
2012. ápr. 28. 18:47
 9/12 anonim ***** válasza:
32%
Nekem sincs se jogsim, se autóm, mégis elviszem akárhová a nyuszimat, ha az élete a tét
2012. ápr. 28. 18:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Hogy van a nyuszi?
2012. ápr. 29. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!