Milyen tápot adjak kölyök törpenyúlnak?
Ezt ma reggel írtam le egy másik kérdéshez, bemásolom:
"Én két fajta tápot adok keverve a nyuszimnak. Versele Laga Cuni Complete tápot, ebben van szőroldó is, ill. Halywood törpenyúl tápot - ezt törpenyúl tenyésztők segítettek összeállítani a gyártónak.
Ezt a kettőt ajánlom! A többiben tapasztalatom szerint sok olyan van, ami nem való nyusziknak, régen próbálkoztam én is mással, de tényleg nem való nekik (pl. kukorica) és ki is válogatta."
Vmennyi lehet, hogy van. De a nyers zöldségekre/gyümölcsökre lehet érzèkeny a pocijuk! Add neki nyugodtan, a tenyésztő ismerőseim is Halywood táppal etetik a pàr hetes nyuszikat is. Nyuszik esetében csak egy reklàmfogás a junior tàp.
Sok olyannal fogsz találkozni, ami viszont nem valò nyusziknak, de mindent megpròbàlnak lenyomni a gyanùtlan vásárlòk torkàn (ilyen pl. a mézes, joghurtos rudak stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!