Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Honnan tudom hogy sikerült e...

Honnan tudom hogy sikerült e a párzás a görényemnél?

Figyelt kérdés
Már 9edik napja hogy megpárzott és a pérája még mindig ugyan akkora. Miután elhoztuk a fiútól nem látszott a "behatolás" helye. Akko rmsot nem sikerült a párzás vagy mit csináljak? A fiúnál 24 órát volt. De nem vihetem vissza mert messze van... Segítsetek, elöre is köszi!:D

2012. ápr. 25. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát igazán gratulálok,nem is értessz hozzá de csinálod a hülyeségeidet...

A 24 óra nem elég!a hím már ivarzott?innen elég nehéz megmondani h mi van,de én most ivartalaníttatnám nehogy túltüzeljen!párzás után 2 hétre lehet vinni ultrahangra,az kimutatja.de ha ennyire nem értessz hozzá akkor inkább ne csinálj hülyeséget,mert a görid életébe is kerülhet!!nem utolsó sorban nem neked kell majd megmentened a kölyköket, mert rossz helyre kerültek...

2012. ápr. 26. 01:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem ne okoskodj, mit játszod az eszed. Nem első görényem egyáltalán nem beszélek hülyeséget. Ha ekkora majomvagy akkor ne írj válaszokat. Ide segíteni kéne jönni nem pedig okoskodni, hogy megmondjad ki mekkora hülye. Húzzál el oszt ásd el magad...
2012. ápr. 26. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne tessék:)Elég sok meglátszik a reakciódból:)Nem úgy veszem észre h a görényed érdeke lenne az első és az ő egészsége,ha az lenne már rég ivartalanittattad volna:)Csak gratulálni tudok ehhez,majd te eladod pénzért a kölyköket szar helyre és majd más kell megmentse a göriket,mert rosszul bánnak vele,vagy harap,büdös,vagy nem értenek hozzá:)Nagy grat!!!:)
2012. ápr. 26. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Dugd meg te is.
2012. máj. 3. 18:32
 5/5 anonim válasza:
Már megint egy szaporító... Remek... Emberek, miért kell ilyen felelőtlen módon viselkedni...? :S
2012. júl. 7. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!