Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hol lehet Toy nyuszikat venni?

Hol lehet Toy nyuszikat venni?

Figyelt kérdés
[lécci aki szerint nem létezik ne válaszoljon,(pedig igenis létezik)köszi:) ]

2012. ápr. 23. 18:05
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
de igen létezik csak nagyon ritkák. a toy nyuszikat a holland törpenyulakból tenyésztették ki de ezt csak kevesen tudják. szóval hálás lennék ha valaki tudna linkelni egy jó törpenyúltenyésztőt.:))köszikee
2012. máj. 1. 16:30
 12/38 A kérdező kommentje:
apropó itt egy könyvcím: Törpenyúl a családban. ebben is írnak a Toy nyuszikról.
2012. máj. 1. 16:32
 13/38 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező:(én voltam aki azt állítja hogy létezik a toy nyuszi)egyes emberek szerintem olyanok,hogy ott próbálnak belekötni az emberbe,ahol csak lehet!Ne is foglalkozz az ilyenekkel!
2012. máj. 4. 12:03
 14/38 anonim ***** válasza:
75%

Ok, higgyétek azt, nekem olyan mindegy.

Engem addig nem győztök meg, amíg egy származási lapot nem mutattok, ahol a fajtánál az áll, hogy TOY, de mindegy, engem nem is kell meggyőzni.

Egy biztos, származási lap nélkül nem vennék nyuszit.

2012. máj. 4. 12:47
 15/38 A kérdező kommentje:
akkor ne vegyél mind1 mi akik szerint létezik Toy nyuszi tartsunk össze:) :D
2012. máj. 4. 18:55
 16/38 anonim ***** válasza:
21%
Oks akkor a végsőkig tartsunk össze:)
2012. máj. 5. 16:34
 17/38 A kérdező kommentje:
bizony :)
2012. máj. 6. 16:35
 18/38 anonim ***** válasza:
55%
Én úgy tudom, hogy azokat a nyuszikat akik keverékek és oroszlánfejű vér van bennük, hívják Toy fajtának...
2012. júl. 13. 18:33
 19/38 anonim válasza:

Nekünk olyan toy nyuszink van, ami tok ugyanolyan, mint egy sima házi nyúl, de kisebb két mérettel.

Én bementem egy közeli állat kereskedésbe, megkérdeztem, hogy tud-e szerezni törpe nyulat, ő utána nézett kereskedőnél, megkérdezte milyen színű kell, és rövid időn belül meg is jött a nyussz.

Hogy van-e olyan kategória, hogy toy nyúl vagy nincs, annak a kérdést tekintve nincs jelentősége.

Csak OFFoltok!

2012. júl. 14. 21:28
 20/38 anonim ***** válasza:

A kérdés az,hogy hol lehet toy nyuszit venni.Na most erre elmondták,hogy ilyen fajta nincs,törpén belül vannak különböző fajták,de olyan,hogy toy nincs.Tehát egy törzskönyves toy fajtájú nyulat nem fog kapni sehol sem..

Ha meg felmegy pl az expresszre,na akkor ott kap toy nyulat,de az a nyúl nem is törzskönyves,az is lehet,hogy keverék.

De rendes tenyésztőtől,papírokkal együtt toy nyulat nem fog kapni...

2012. júl. 14. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!