Hörcsögtartás, de hogyan?
Kapott a lányom egy törpe hörcsögöt.Utána olvastam sok helyen,de annyi ellentétes infó van.
Kell nekik víz, vagy elég a zöldség-gyümölcs?
Heti 1-2-szer elég cserélni a almot,ha naponta kiszedem a pisis részt?
Mit ehet?K betűseket nem,almát se sűrűn mert savas (bár ez e kedvence),banánban túl sok a cukor stb....Körtét,salátát,ubit,répát,retket,magvakat és még Fehérje is kell heti 1-2-szer,az lehet sajt,tojás?
Köszönöm előre a válaszokat!
kell neki itató
hetente takarítsd ki a ketrecet/terráriumot az egészet,naponta cseréld a pisis helyet
és amiket leírtál hogy mit ehet az úgy pont jó
fehérjének én egy pici sajtot szoktam,azt nagyon szereti az enyém
sok sikert a hörcsögtartáshoz ;)
Víz legyen nekik, jobb a biztonság, az enyém pont most hisztizett a vizéért :)
Én úgy tudom, hogy nagyon jól megfőtt tojást is ehetnek, meg olyan rántott husit ami nem fűszeres, és le van boncolva róla a panír.
Én is hetente takarítom a helyét. Vagyis a koszos részt kiszedem 3 naponta kb, hetente takarítom, vagyis a patyolat tiszta részeket, mint mondjuk a hengerek alatt, azt a részt összekeverem az új forgáccsal. És szerintem olyan 2 hetente szoktam nagytakarítást csinálni. Mindent jól elmosok (kerék, terrárium, tálak)
Én nem hallottam róla, hogy nem ehet almát, vagyis szokott kapni, és imádja. 9 hónapos, vagyis nem okoz nála gondot. A miénk télen kapott még sütőtököt, paradicsomot, paprikát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!