Mi a véleményetek erről a fajta ketrecről? Mit ajánlotok egy törpehörcsögnek? Nektek van ilyen?
2012. ápr. 22. 19:15
1/9 anonim válasza:
Szerintem tökéletesen megfelel 1 db törpehörcsögnek. Nekem nem ilyen volt, hanem egy picit nagyobb.
2/9 A kérdező kommentje:
de nem túl kicsi a kerék?meg a hely?
2012. ápr. 22. 19:20
3/9 anonim válasza:
úristen ez olyan mint egy börtön nekik
vegyél egy minimum 80cm hosszú és 40cm széles terráriumot
a kerék törpehöriknél legyen minimum 20cm aranyhöriknél 30cm átmérőjű
írtam privit:)
4/9 anonim válasza:
én is azt néztem....hogy nincs nekik szaladgálóhely...én mint kívülálló , mert nem értek hozzájuk és azt se tudom amúgy hogy szaladgálósak-e....de minden esetre olyat vennék amibe kb 3-an is kényelmesen elférnek...de amúgy ránézésre tetszik :)
5/9 A kérdező kommentje:
meg láttam a tescoba összeszerelhetőt abba talán több hely van ,de én csak max 5000Ft akarok költeni a ketrecre
2012. ápr. 22. 20:02
6/9 anonim válasza:
huhh hát 5000-ből kijön egy 100x50x50-es terrárium ha jó üvegest találsz
de a felszerelések pl futókerék (20cm átmérővel) 3000ft
7/9 A kérdező kommentje:
de én felszereltet akarok 5000-ért
2012. ápr. 23. 16:06
8/9 anonim válasza:
Szia. Nekem ugyan ilyenem van, csak más színű. A hörcsögeimet ahogy elnézem jól megvannak benne. (2en) Sokan mondják hogy kicsi 2 hörinek, de mondják hogy pont jó. A hörcsögkerék arra van, hogy abban futkározzanak. Ebben a ketrecben mászni is tudnak, azzal sincs gond. Megvannak ketten szépen. :)
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ de már vettem egy sokkal nagyobbat a tescoba 5000 ft-ért és minden van benne és emeletes és elég nagy sztm te is vegyél egy olyat a 2 hörinek mert ez még egynek is kicsi
2012. máj. 6. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!