Jó csak kizárólag árpával etetni egy nyulat? Persze a szénán, vízen kívül?
Nyilván ez a vágásra szánt nyulaknál érdekes, hogy nem kapnak semmiféle mesterséges tálálékot, csak természeteset, így a húsuk jobb minőségű vagyis bio.
A húsáért tartott nyulaknál nem számít, hogy aszerint táplálják, hogy minél hosszabb élete legyen.
A hobbiként/házikedvencként tartott nyúlnál határozottan nem jó szerintem csak egyfélével etetni a nyuszit. Egyrészt a gabonamagvaknak nagyon magas az energiatartalmuk, és még hizlalnak is, tehát őket nem célszerű kizárólag ezzel etetni, mert nem a hízás, hanem a hosszabb élettartam a cél.
Sajnos a húsnyulak táplálásához nem sokat tudok hozzászólni, mert nekem egy szobanyuszim van, egy törpe.
Talán jár erre hozzáértő, aki erre is tud majd válaszolni
Árpát, kukoricát és társait TILOS törpenyúlnak adni!
Tápnak csak és kizárólag a törpenyúltápot.
De hát látszik, mennyire értenek a nyulakhoz a húsvéti nyuszisok.. Hogy dögölnének meg mind!!:(
Első és második vagyok megint.
Bocsi, de először félreolvastam, amit írtál, és hogy ez a törpékre vonatkozik. Akkor viszont én is csak azt tudom mondani, amit a másik válaszadó, hogy ennyit a húsvéti nyulasoktól...
És én is olvastam azt a kérdést, amiben egy fej salátát adtak a nyuszinak naponta, amit húsvétra vettek a gyerekeknek, hogy legyen nekik valami érdekesség... Ki tudok ezeken akadni nagyon!
Énis:S főleg hogy ha már megveszi, legalább elolvasná mit eszik. Énis váratlanul kaptam a nyuszimat, az volt az első hogy rohantam nyulas könyvért meg bújtam netet.
Olyat is olvastam hogy dobozba lakik:S
Az emberek hülyék ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!