A törpenyulat mivel kell etetni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, mivel és mennyit? Egész nap legyen benn kaja, vagy csak kis időre?
És még valami: milyen játékot lehet neki adni? Lehet neki alagutat rakni a ketrecébe, mint a tengerimalacnak? Lehet-e rágcsálókereket?
Előre is köszönöm!
2012. ápr. 22. 17:52
1/12 A kérdező kommentje:
2012. ápr. 22. 18:06
2/12 anonim válasza:
Nem kell neki játék. elég ha te játszol vele (szerintem). A boltokban tudsz venni kizárólag neki tápkeveréket. De ha nem akarsz ennyit költeni és ti is termesztetek búzát akkor azt is lehet adni neki. Nálunk egész nap benn van a ketrecébe a kaja. Ugy is megeszi.
3/12 anonim válasza:
rengeteg ilyen oldal van www.törpenyul.hu például. Nézelődj. Egyébként széna mindig legyen előtte, meg friss víz, reggel meg este adj neki egy evőkanál tápot. 3 hónapos kora után elkezdheted hozzászoktatni a zöldségekhez, fokozatosan. Nem hiszem hogy a keréknek örülne, alagútnak talán. A linkeket nem néztem végig, de az én nyuszimnak csörgő labdája van, azzal elvan, meg kartondobozok, amiket rágcsál, meg játszik velük, a legtöbb nyusziknak való játékot nem szereti.
4/12 anonim válasza:
ezt olvasd végig ha van még kérdés akkor irj :D amiket kilinketál kb abból csak a fogkoptató adható neki mivel a többi höriknek való :D de én csak egy fadarabot raktam be a ketrecébe ő attól is tökéletesen boldog lesz :D
5/12 anonim válasza:
Kereket felesleges neki adni, mivel ugrik, nem pedig szalad, mint egy hörcsög,vagy tengerimalac.
6/12 anonim válasza:
megnéztem pár linket. Függő, meg lógó cuccoknak nem örülne, nem csincsilla, a nyuszik a föld közelébe szeretnek lenni, és nem szeretik ha inog alattuk a talaj. nem jó egésznap ennivalót hagyni előtte, mert persze hogy megeszi, elhízik, és rövidül az élettartama.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a zöld kéz! :)
2012. ápr. 22. 20:55
8/12 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: akkor ugye az alagút mehet? Mert a nyulak a természetben is üregekben élnek, úgyhogy azt biztosan szeretné, nem?
2012. ápr. 23. 13:57
9/12 anonim válasza:
De, alagút mehet, de jó nagy, mert megnő a törpenyuszi is, nagyobbra mint egy tengeri malac. Én kartonokból, meg dobozokból csináltam nekik akadálypályát:)
10/12 anonim válasza:
De nincs feltétlenül szüksége ilyenekre, inkább rágcsálni szeret,meg zörögni. Mindennap ki kell engedni úgyis, az enyémek ahogy hazaérek jönnek ki, és csak este vannak a ketrecben,meg amíg suliba vagyok, de reggel még így is kiengedem őket egy órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!