Szabad a nyulnak vizes (nedves, harmatos) lucernat, fufeleket adni?
Figyelt kérdés
Hallotam mar olyat hogy szabad, de olyat is, hogy nemjo adni ilyet a nyulnak. Akkor most mi az igaz?2012. ápr. 17. 21:56
2/8 anonim válasza:
nedves lucernát semmiképpen ne adj neki
3/8 anonim válasza:
Nem lehet, mert felpuffadnak tőle. Semmilyen zöldet ne adj vizesen. Megmosni, megszárítani, utána mehet a nyuszinak! :)
4/8 Izabell válasza:
Tényleg meg kell szárítani.
Tengerimalacommal így jártam. Nem bocsátom meg magamnak, hogy vizes fÜvet adtam neki. Mondjuk még kicsi voltam. Ugyebár torkos volt és szerette is..De nem tett jót neki...
5/8 anonim válasza:
Nem szabad neki vizesen adni, mert felfújódik tőle, és bele is halhat
6/8 anonim válasza:
ne adj nekik vizes gazt, mert felpuffadnak tole. a gazt kulon es a vizet is. vizet kb 2 naponta adj nekik ha van zold gaz. ha szenaval eteted, akkor minden nap szukseges nekik a viz.
7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! :)
2012. ápr. 18. 11:00
8/8 anonim válasza:
lehet nekik adni kicsi mennyiségben!!
én is szoktam neki adni!!
csak ne sokat adj! bár legtöbbet én is szárazat adok neki
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!