Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen kifutót csinálnátok...

Milyen kifutót csinálnátok törpehörcsögnek? Miből?

Figyelt kérdés

Van négy dzsungim, és sajnálom őket, hogy a ketrecben vannak. Igaz, ez a legnagyobb változat, ami nekik jó, de gondolkodtam már a csöves megoldáson is, de így is van 3 ferplast ketrecem, egyik nincs használatban, de mindegyik ugyanaz a méret, és nem akarok még 2 ketrecet venni, olyat, amiben cső van.

Így egy kifutóra gondoltam, mert a labdát már unják, csak ülnek benne, de látom hogy jönnének ki. Csak azt nem tudom, hogy miből, és hogyan tudnám elkészíteni a kifutót. Tudtok tippeket adni? Vagy hogy hol tudnék ilyet készen venni?

Bármilyen tippet szívesen fogadok!

2009. jún. 19. 23:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen, van 2 ilyen gömböm, de az egyik hörimnek 3 lába van, és nem tudja hajtani a kereket, ezért érdekelnének ötletek.
2009. aug. 7. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!