Darázs volt a nyúltápban!?
Ma reggel kapott tápot a nyuszóm, és kb 1 órával az után, hogy befejezte a kajálást, kivettem tőle a tálkáját, és egy döglött darazsat találtam a táljában. Eléggé kiszáradtnak volt, 100%, hogy a tápban volt, mert a szobába nem tudnak ilyenek bejönni, mindenhol szúnyogháló van. (Meg észre is vettem volna, mivel rettegek a darazsaktól). Látszólag nem is harapott rá, csak ott volt hagyva a tálkában. Már több, mint 2 órája, hogy evett, úgyhogy azóta már látni kellett volna rajta, ha esetleg megszúrta volna vagy valami, ugye? Meg tudja egyáltalán szúrni egy döglött darázs??
Gyanítom, hogy a fressnapfos kimérhető tápban lehetett, bár nem lehetek benne teljesen biztos, mert a kajás dobozban összekevertem egy másik táppal plusz a szentjánoskenyeret is hozzáöntöttem, szóval 3 dolog volt összeöntve és bármelyikben lehetett. Csak azért gyankszom a fressnapfosra, mert az a boltban nyitott dobozokban van a másik táp meg a szentjánoskenyér pedig zárt csomagolásban...
kicsi rá az esélye, h több is volt benne. szerinte nyugi, semmi baja, főleg akkor nincs baja ha ugyanolyan mint szokott lenni:)
Otthagyta, nem ette meg ez a lényeg, de a döglött darázs sztem nem szúr mert már össze van száradva és porlik:) nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!