Kecskét lehet tartani lakásba? FONTOS!
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 19:54
11/19 anonim válasza:
szerintem az ikeából rendelj, de azt neked kell összeraknod:
csináldmagad-kecske :D
12/19 anonim válasza:
Plüss kecskét vmelyik játékkereskedésből !! :) Egyébként jó kérdés, mikor azon gondolkoztunk, hogy milyen állatot hozzunk a lakásba a gyerek is azt mondta, hogy KECSKÉT!!! :) (azért mi inkább a nyuszinál maradtunk :) )
13/19 anonim válasza:
Szerintem ha ennyire vonzódsz hozzájuk, akkor maradj a videóknál, internet igazi aranybánya ilyen szempontból.
14/19 Katiicabogár válasza:
Szerintem nem.Mindent megrágcsál,elég büdös,mindent összepiszkít,egyszóval ha szeretnél féligmegcsócsált bútorokat akkor ajánlom,de ha mégsem akkor innkább kint tartsad ;)
15/19 anonim válasza:
Nyugodtan, és ha ellenkező nemű tőlled még....
17/19 3Co válasza:
igen de csak és kizárólagosan Kecskeméten. De viszont ott kötelező!
18/19 mangócska válasza:
Szerintem nyugodtan tartsál.. nekem vakondom van már 5 éve!!! 6 vakondot tartok van nevük és hallgatnak rá.. cserebogarat esznek..én tenyésztem nekik:))!!!
19/19 Kovács Bius válasza:
Elég érdekes kérdés,én nem ajánlanák házba kecskét nekem is van de nem házba való megrág mindent,ugrál,nagy területre van szüksége,hogy jól érezze magát+sok zöld növényre,és a mozgás igényük is nagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!