Ha van egy hím tengerimalacom és szeretnék még egyet mellé, akkor nőstényt (de, akkor valószínűleg kölykök fognak születni) vagy hímet (akkor nem fognak verekedni? ) vegyek?
Erre nem is gondoltam!
De,köszönöm.
Megkérdezhetem hogy milyen gyakran "nemzenek" kölyköket?
szia!:)
ha két fiút szeretnél tartani legyen köztük 1 év korkülönbség így adott lesz a rangsor:) szerintem inkább 1 évvel kissebb malacot hozz mellé mint 1 évvel nagyobbat.
én nem ajánlok lányt. minek kellenek kismalacok?? így is rengeteg van belőlük, sok a keverék kismalac. oké hogy kereskedésből elviszik őket, de ki tudja milyen helyre kerülnek.. :(
ha lányt akarsz a malacod mellé, akkor a fiút ivartalanítsd! de két fiút is lehet tartani, minimum fél év korkülönbséggel. akkor adott lesz a rangsor, max pár civakodás előfordulhat. de ajánlott inkább két fiút tartani, mint a rengeteg kismalac.
Egyetértek az előttem szólókkal, ha lányt akarsz mellé, akkor előbb ivartalanítani kell. Ha egy pici fiút veszel mellé, azzal elméletileg jól meglesznek.
Egyébként a malacok nagyon szaporák, kb 2 hónap a vemhességi idejük, és szülés után rögtön képesek újra párzani. Tehát kb 2-3 havonta lennének kicsik, akik kb 6 hetes korukra ivarérettek, és szaporodnának egymással/szüleikkel is. Valamint a gyakori vemhesség olyan szinten megterhelné a lánymalacot, hogy nem lenne hosszú élete.
Igen már én is rájöttem,hogy rossz ötlet volt!
Inkább veszek mellé egy kisebb fiút!
De,köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!