Hányszor etetitek a tengerimalackát?
Nekem folyamatosan van bent neki széna,szárazeleség és víz és mellé kb napi 3x kap friss zöldséget és gyümölcsöt.
Nem sok ez neki?
Ha éhes visít?Amikor zacskó csörög,vagy csak kimegyek(!) a konyhába,már akkor kiabál :)
Amúgy nem tudom h hogyan lehet túletetni,hiszen a zöldség kalóriatartalma kb nulla.
És zöldségek, gyümölcsök közül ti miket adtok neki?Az enyém állati válogatós,jóformán csak salátát és almát hajlandó megenni,mást nem.Még a diót sem,meg a csokit sem,meg semmi mást.De annyira hogy meg sem kostólja őket!
Céklát is megpróbálhatom?Végül is az nem K betűs...
Diót és csokit nem szabad adni neki. (Sem mogyorót, szárazkenyeret, tejterméket...)
Cékla jó öltet, az enyémek nagyon szeretik. Szoktak még kapni zellert, répát, petrezselymet.
Én már olvastam mindenre hogy ezt sem meg azt sem lehet.Olvastam salátára is hogy tilos,az enyém meg napi fél kg-t eszik meg belőle,imádja.A másik a szárazkenyér,azt is rágcsálja.Amikor megkaptam,el volt hanyagolva,túlnöttek és töröttek voltak a kis fogai,most meg gyönyörűek és egyformák :) hála a kenyérnek!
A céklát akkor megpróbálom(eddig azért nem mertem nehogy felfújja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!