Mit jelent ha egy kisnyuszinak a kis bogyokakijai 'összefüggöek'?
Lehet a lánybélsárra gondolsz,az ilyen szőlőfürt szerű,puha.Írd be a google-be,akkor látsz róla képet.Ezt megkell ennie,mert a nyuszi számára szükséges dolgokat tartalmaz.
A másik lehetőség ha rendes bógyói vannak,de olyan mintha láncra lenne fűzve,másképp nem tudom mondani...akkor az azt jelenti,hogy a szőrtől összetapadtak.
Érdemes tartanod otthon Nager Malt szőroldó pasztát. Ha láncos bogyója van, akkor ahogy előttem írták, a szőrtől van. Én ilyenkor még nem adok neki, viszont ha összemennek a bogyói, egyből kapja, nehogy bélleállás legyen a vége (nyusziknál ez nagy %-ban halálos, mert csak műtéttel lehet helyrehozni és sokszor már késő)!
Figyelj rá nagyon, hogy sok szénát egyen ill. a Versele Laga Cuni Complete táp tartalmaz szőroldót is, én keverve adom a Halywood törpenyulas táppal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!