Házi patkány viselkedése, tartása, szelídíthetősége? Vagyis minden a patkányokról
60x40x60-as ketrec a minimum
párban kell őket tartani mert egyedül nem érzik jól magukat unatkoznak depisek lesznek...
a kopaszpatkánynak nincsen semmi különleges igénye csak kicsit fázósab, fogékonyabb betegségekre...
ricanta.hu minden le van írva:)
Amit az első válaszoló írt a ketrec méretével kapcsolatban, az max. 1 aranyhörcsögnek lenne elég...
2 patkánynak dupla ekkora kell legalább!
2. ne mondjad már, azért túlzásokba nem kell esni. :) Tény, hogy minél nagyobb annál jobb, de egy jól berendezett 60x40x60-as ketrecben (pl. frici ketrec) teljesen jól elvan 2 patkány, persze elegendő szabadon mászkálás mellett.
Egyébként kérdező, itt tudsz böngészni: patkany.lap.hu
22:01-es!
Ez nem túlzás!
Nekem 1 aranyhörcsögöm van ekkora ketrecben és még tovább fog bővülni a méret!
2 patkánynak nagyon kicsi ez a méret, 1 patkánynak is kicsi, nemhogy 2-nek!
60x40x60-as vagyok...nekem a patik csak éjjszaka vannak benn a ketrecben.. amúgy szabadon mozognak:)
kedves kérdező 70x30x70-es szerintem bőven elég lesz ha naponta 3 órát kinn vannak
a berendezéssel kapcs:
legyen benne 2 emelet minimum meg 1 függőágy meg soksok függőcső, kötél, zoknik-rongyok, kókuszhéj, nyuszis nasilabda, nagy faodú
ja meg etető-itató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!