Tengeri malacot kinek birnám odaadni?
Figyelt kérdés
Sajnos anyagi helyzetünk hirtelen fordulását vette, és nem birnánk eltartani. Szeptemberbe vettem, vissza lehetne vinni esetleg állatkereskedésbe?2012. márc. 30. 18:23
1/7 anonim válasza:
Menj be és kérdezd meg. Esetleg ismerősöknél érdeklődj, közösségi portálra rakd ki.
2/7 A kérdező kommentje:
Ismeretlennek Én nem akarom adni. Az más tészta számomra, ha állatkereskedésbe visszaadom, de ismeretlennek nem szeretném aza baj.:\
2012. márc. 30. 18:37
3/7 anonim válasza:
Miért, szerinted az állatkereskedésből nem fogják elvinni?
4/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam lesz ilyen válasz... :))) De, de akkorse én kezem alatt megy át, ismeretlenhez.
2012. márc. 30. 18:45
5/7 anonim válasza:
Nem akarok beleszólni,da ha te adnád oda egy ismeretlennek az lehet jobb lenne,abból a szempontból,hogy beszélhetsz vele,egy két kérdést feltehetsz,abból leszűrheted mennyire van képben a tartással kapcsolatban.Akkor lehet biztosabb lenne,hogy tuti jó helyre kerül.Ha valamiért a nyuszimtól megkéne vállnom,akkor biztos,hogy csak úgy adnám,hogy 100%-ig biztos legyek benne,hogy jó helye lesz.Persze ez a te döntésed.Ha mégis a kereskedés,akkor kérdezd meg,hogy visszaveszik-e.Szerintem visszafogják.
6/7 anonim válasza:
Van egy malacos oldal, ahol a fórumban lehet ingyen elvihető malacoknak gazdit keresni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!