Szanyi f miklós kérdése:
Egy sünt szeretnék háziállatként és magam szeretnék fogni egyet. Hol tudnák mihejen? Hol rejtöznek?
Figyelt kérdés
köszönöm a válaszokat2012. márc. 24. 21:40
11/27 anonim válasza:
Hát, eléggé nehéz elkapni őket.
Eléggé intelligens állatok, és általában kettesével mászkálnak. Ha az egyiket elkapod a másik rád lőhet.
Így javaslom hogy legalább ketten legyetek.
Szerintem hívd telefonon őket, 10 perc és mennek is.
A tartása egyszerű.
Napi 5-6 pofon és nem szól vissza.
Etetni ritkán kell, hetente egy fél kifli.
12/27 anonim válasza:
Vannak olyan sünik, akiket kedvencként tenyésztenek. Miért nem veszel inkább?
Egyébként én paneldzsungelben lakom, ne kérdezzétek, hogy hogyan-honnan-miért, de nagyon sokszor látunk süniket, pár éve meg is fogtunk egyet simán, aztán persze útjáraengedtük.
14/27 anonim válasza:
A sün Magyarországon védett, illegális tartani! De vannak házikedvencnek tenyésztett sünfajok is, vegyél olyat.
15/27 anonim válasza:
Télen a sün hibernálódik. Tudnál neki biztosítani életteret, nyugalmat, csendet? Te szeretnél "háziember"-ként fogságban élni?
16/27 anonim válasza:
Te szeretnél "háziember"-ként fogságban élni?
Én igen:P
Lehet írni priviben:)
17/27 anonim válasza:
A vadonélő állatok szerintem elpusztulnak fogságban.
18/27 A kérdező kommentje:
és mennyibe kerül db-ja
a sünnek?
2012. márc. 25. 07:44
19/27 A kérdező kommentje:
amugy mijen hejen rak fészket a kertbe?mer kertes lakásunk van éás szeretném megnézni őket
2012. márc. 25. 07:45
20/27 anonim válasza:
miért nem láttál még sünt? Ne fogj be sünit. Tényleg elpusztulna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!