Egy állat mitől rángatózhat?
az előbb mintha megijedt volna, és ugrott egy nagyot :S
és még mindig nem tudom hova vigyem ilyenkor még ninc ssemmi :(
jesszus, hagytad szenvedni egész éjszaka? Mi az,hogy nincs semmi? Mamunkanap van, a normál rendelők is nyitva vannak, szombaton a többi is. És itt vannak az ügyeletek is,ahová éjszaka is vihetted volna,vagy kihívhatod őket?
A megfelelő orvosi ellátás nem biztosítása büntetendő!
HÍVD MÁR FEL AZ ORVOST!!
nyugodj már le ember...hívtam fel non stop ügyeletet, ahol majd ki téptem minden hajam mikor közölte mennyibe kerül csak az hogy kijönnek...a vizsgálatra inkább nem is tértem rá...költenék rá bármennyit, ha lenne miből, de úgy nem hívhatok ki valakit hogy közlöm vele bocs nem tudok fizetni...
pénteken oké hogy munkanap volt, de a közelemben minden orvos 4-5ig volt nyitva...
ma is 9től voltak valamelyek nyitva, kettőben voltam, zárva volt mire szerencsémre a 3. már nyitva volt...úgyhogy meg is vizsgálta, kapott gyógyszert, holnap megint kapni fog, aztán még szednie kell valamit amit nekem kell majd beadnom neki, és remélhetőleg meggyógyul.
Most már jobban van, iszik, eszik is valamennyit, rendesen pisilt, kakilt (ezt tegnap egyáltalán nem), reagál a körülötte lévőkre, nem olyan ijesztően tág a pupillája mint eddig, és nemrég el is aludt ami úgyszint tegnap óta nem sikerült neki, és most is alszik.
02:25-ös vagyok
Még gombamérgezést, valamilyen növénymérgezést tartok valószínűnek.(sokszor ilyenkor is felléphet belső vérzés, lehet, hogy éppen a fadarabot rágta, amikor a mérgezés következtében hányt, viszont az is elképzelhető, hogy lenyelt egy nagyobb ágdarabot, félrenyelte és a tüdejébe kerülve akadályozta a légzését)-Én az előbbit tartom valószínűbbnek.
Nincs gomba/mérgező(tehát majdnem minden élőlényre veszélyes, nem feltétlenül allergiásra) növény azon a területen, ahol mozoghat?
Egyébként, ha mérgezés volt, valószínűleg már nem kell nagyon aggódni, mert a szervezet hányással méregteleníti magát, max. 1-2 hétig jobban kell rá figyelni.
Amennyiben gomba, vagy növény okozta, tenni kell arról, hogy ilyen többször ne fordulhasson elő.
Amúgy kutyáról van szó?
Most látom, hogy patkányról van szó.
Mit adtál neki enni és inni az utóbbi néhány napban?
Lehetséges, hogy a fadarabon, faforgácsban baktérium, vagy mérgező anyag volt.(mint mondták patkányméreg, növényvédőszer-ezt logikusnak tartanám, főként, hogy a patkány arról híres, hogy az élőlények között a 2. legellenállóbb immunrendszere van, ezért a baktériumokat szinte teljesen kizárnám)
Sajnos elszóltam magam :( A nyirokcsomói megnagyobbodtak :( Mondta az orvos hogy vigyem ultrahangra, remélhetőleg nem kell sokat várni...de az orvos semmi konkrétat nem tudott mondani, azt mondta z ultrahang többet fog mondani..neten meg nem találok semmi normális cikket hogy állatoknál ez hogy van..valakit nem tud erről valamit?
Azt hittem jó jel ha már eszik kicsit, iszik, pisil kakil, mosakszik és reagál dolgokra..úgy tűnik ez javult, viszont amúgy rosszabbodott az állapota :(
A papíron az van hogy kapott baytrilt, duphalytet és dexadresont..nem tudom melyik mi, azt mondta antibiotikum meg szteroid, illetve mivel hiába iszik ki van száradva, a bőre alá kapott ilyen táplálékot vagy minek hívják..
Attól félek hogy nem tudom megfizetni a kezelését, nem tudom még mi vár rám/ránk, szinte minden jelenlegi pénzem az injekciókra ment el :(( nem tudom mi lesz még az ultrahangon.. :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!