Hol tudnék vidrát vásárolni?
Figyelt kérdés
Ma már eléggé kezd elterjedni hogy valaki vidrát tartson, de hol lehet venni?2012. márc. 22. 21:00
2/10 anonim válasza:
Minek neked Vidra?
Szereted a kagylót?
5/10 A kérdező kommentje:
külföldön vannak emberek akik tartanak, érdekel az efféle állatok tartása, később ezzel akarok majd foglalkozni is
2012. márc. 22. 21:06
6/10 anonim válasza:
mivel védett először levizsgázol, leteszed a pénzt, utána beszezed az engedélyt, majd utána befoghatsz egyet
7/10 A kérdező kommentje:
De persze hogy védett, csak hallottam hogy máshol létezik ilyen hogy az ilyen szakterületen dolgozó emberek a beteg vidrákat rehabilitációra hazaviszik vagy akár otthon is tartják hogy később szoktassák be a természetes környezetébe, és igazából csak kíváncsiságból kérdeztem hogy hogy mehet ez magyarországon,kell ee rá külön engedély, vagy csak úgy lehet venni.
2012. márc. 22. 21:10
8/10 anonim válasza:
Tescoban a háztartási kellékek utáni sor közvetlenül
9/10 anonim válasza:
Nem lehet tartani,nem fogsz tudni vele megbirkózni.Nekem görényeim vannak,ők nevelhetőek és szerencsére a többség nem egy gazdis,vannak páran akik nyércet tartanak M.O-n is ismerek egy párat,de nem ajánlom szinte senkinek vagy legalább előtte tartson jó pár évig görényt és sok tapasztalattal tarthat nyércet,de ők egygazdisok,nehéz őket megnevelni.Szinte ugyan ez vonatkozik a vidrára is,nem lesz sose házi kedvenc és az embert is támadja ha nincs megnevelve vagy az idegeneket.De nálunk M.O-n nincs vidra mentés,hisz minek:)Max. elmész az állatkertbe és ott megismerkedhetsz egy kicsit jobban velük:)
10/10 Attilllllla válasza:
Ugyan nem tudom hogy hol lehet vidrát kapni. De ha esetleg elkezdesz velük foglalkozni, akkor remélem kaphatok egyet. :3 :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!