Hogyan neveljem hörcsögömet?
Az enyém tud olyat, hogy ha finom falatot kínálok neki a két hátsó lábára áll és az első lábaival nyúl érte.
Ennél többet ne várjál a kis höritől.
hu.az enyém egy szabadulóművész volt. Bárhogyan kimászott a terráriumból. Volt olyan h félig lefedtem és súlyt tettem rá, na ő azt is megoldotta meglépett és befutott a szekrénysor mögé, amit nem tudtam mozgatni, így addig kellett ott a szélén kommandóznom míg ki nem jött és odanyomtam egy könyvet a lukhoz hogy ne tudjon visszamenni...persze volt h odacsíptem a fejét de visszament:-)
Volt hogy lerágta a függönyt reggelre...kis k.csög:))
Hát szerintem rakj be neki ilyen kereket amibe bele tud menni,és forgatni tudja, azt az enyém is szerette.
Meg volt neki ilyen gömbje amibe letudod rakni és elengedheted a szobába mert megy a gömbbe és úgy közlekedik,ultra cuki:)De lépcső közelbe ne engedd mert elszáll:) sok sikert cupa remélem kicsit tudtam segiteni
az enyémnek Hörcsi a neve :D de néha Manónak hívom..
én is fiatalon vettem a hörim, mert már a fél iskolának volt, gondoltam jaj milyen aranyos nekem is kell.. szóval nah kicsit vettem és olyan hiperaktív azóta is :D mások mesélik hogy az övéké milyen lusta .. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!