Mennyit kakil egy törpenyúl?
Figyelt kérdés
Tegnap hoztam el a törpenyuszit, 6 hetesen, aki valószínű fiú! Nem telt el sok idő és máris jól érezte magát az új házikójában. Gyorsan elfogadta a szénát, tápot és a vizet is. Szerintem nagyon sokat bogyózik a nyuszika, ami nem baj, csak nem tudom, hogy ez természetes -e. Lehet, hogy túl sok tápot adtam Neki? Mennyit eszik és kakil egy 6 hetes holland törpe nyuszi? Még nem láttam pisilni sem. Honnan tudom hogy pisilt -e? A házikója alján széna van a wc-ben alom.2012. márc. 19. 09:56
1/5 A kérdező kommentje:
Még valami... Lehet attól baja a nyuszinak, ha sokat adok neki enni? Beosztja magának vagy eszi amíg van?
2012. márc. 19. 09:57
2/5 anonim válasza:
1-1 evőkanálnyi táp reggel-este bőven elég neki, szénát és vizet korlátlanul tarts előtte. Elég sokat bogyóznak a nyuszik, mivel nagyon gyors az anyagcseréjük :)
Milyen almot használsz, hogy nem látod pisilt-e?
3/5 anonim válasza:
Hát mennyi kaját kap?Amíg pici csak egy kis női maroknyi tápra van szüksége,reggel és este.Amúgy nem kell,hogy előtte legyen.Vagy úgy is szokták mondani,hogy belenyúlsz 5újjal a kajájába és annyit veszel ki ami ott marad.
Az,hogy sokat bogyózik pedig teljesen normális.
Milyen alomt használsz?Fapellet a legjobb,ha pisil akkor szétporlik.Látni fogod.
4/5 anonim válasza:
Amíg fejlődésben van, (kb. 8 hónapos kor) nem tudod túletetni, beosztja magának. Addig örülj amíg sokat bogyózik (rendben működik az emésztése). A pisit vagy a foltot amit száradás után hagy látnod kell. Ha pelletet használsz akkor az a folyadék hatására szétesik, így lehet következtetni arra, hogy pisilt.
5/5 A kérdező kommentje:
Most már tudom a választ! Rengeteget kakil. Nem is gondolná az ember... Viszont nem értem miért nem csinálja egy helyre. A pisilés is rendben van, már nincs alatta széna és így jobban látszik...
2012. ápr. 4. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!