Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mitől lehet az, hogy a hörcsög...

Mitől lehet az, hogy a hörcsögöm sípoló hangot ad az orrából? Ahogy szimatol halk sípoló hangja van. Valami betegsége lehet vagy esetleg bele ment valami az orrába?

Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 23:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem biztos. Ha hallanám meg tudnám mondani a választ.

De pl. az én hörcsögeim is mikor szimatolnak, van úgy hogy ilyen cincogó hangot adnak ki közben és nem betegek, csak van ilyen cincogó hangjuk.

De lehet, hogy a tiednél más van, nem tudom, csak megírtam.

2012. márc. 15. 09:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Ő eddig ezt a hangot nem adta (1 éves)és az a fura,hogy az orrából jön kb.mint mikor az embernek is el van dugulva az orra és sípol...Gondoltam lehet megfázott de más baja nincs meg nem is levert talán mintha kicsit idegesebb lenne ennyi...
2012. márc. 15. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:

1. Megfázás-->állatorvos.

2. Poros forgács--->átszitálás. (Ha eddig is azt a típust használtad, attól annak a minősége még megváltozhatott!)

2012. márc. 15. 23:09
 4/4 anonim ***** válasza:
lehet hogy valami belement az orába
2012. márc. 16. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!