Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A törpehörcsögnek muszáj...

A törpehörcsögnek muszáj berakni vizet a terráriumba? Én úgy tudom, hogy ha vízzel érintkezik akkor elpusztul.

Figyelt kérdés
Ma vettem a törpehörcsögöt és eléggé vadóc (amikor meg akarnám fogni a kezembe elszalad, illetve elkezd sipákolni). Mit tudok ez ellen tenni úgy, hogy nem veszek hozzá még egy hörit?

2012. márc. 12. 16:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség...

Venni kell golyós itatót, azt ráerősíteni valahogy a ketrecre/terráriumra.

Szoknia kell még, elvégre most teljesen új környezetben van.

2012. márc. 12. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Mikor szoknak már le az emberek arról, hogy pletykák alapján tartanak állatot, pláne az internet korában, amikor minden információ elérhető három kattintással...

Gondolod, hogy a természetben mind feldobják a kis tappancsukat, ha esik az eső? Lósz*rt. Rakj be neki golyós önitatót, had igyon csóri amennyit akar.

2012. márc. 12. 17:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk én ezt nem pletykából hallottam, hanem az állatgondozó mondta, hogy gyümölcsökből nyerik a vizet ezért kérdeztem -.-
2012. márc. 12. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha még csak ma vetted, nem kéne őt piszkálni, hát jóhogy vadóc még az első nap! Először szoknia kell a környezetét, kicsit nyugton kell őt hagyni. Amúgy meg tehetsz be neki itatót. Én csak az aranyhörcsögről tudom azt mondani, hogy ők nem igénylik a vizet, ha van nekik elég lédús gyümölcs.
2012. márc. 12. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miféle állatgondozó, de ha az állatkereskedésben az eladóra gondolsz, akkor ne hallgass rá, jó, ha meg tudja különböztetni a fiú hörcsögöt a lánytól. Olvass utána megbízható helyen. Az állatkereskedések nem megbízható helyek (tisztelet a kivételnek).
2012. márc. 12. 18:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat (amúgy interneten is az van írva, hogy gyümikből nyerik)
2012. márc. 12. 18:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmi baja a víztől. (Feltéve, hogy nem öntöd vele színig a terráriumot:) De tényleg nem muszáj neki adni, elég a zöldség-gyümölcs víz helyett.
2012. márc. 16. 02:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2012. márc. 18. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!