Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A fiú nyuszi ivartalanítás...

A fiú nyuszi ivartalanítás után is megjelöl helyeket?

Figyelt kérdés
Az én nyuszim csak most mutatta meg magát 4 hetesen hogy valójában kisfiú és ez még nem is lenne baj ha a testvére nem lány lenne vagy ha lány nem lenne a testvére és lehetnének kis nyuszik.de így most ez esetben ki kell ivartalaníttatni.olvastam,hogy a bakok megjelölik a területüket de ez akkor is igaz ha ki van ivartalanítva vagy attól még be lehet vinni a szobába?
2012. márc. 9. 08:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem fog jelölni ivartalanítás után, de arra számíts, hogy a két nyuszit nem sokáig tarthatod majd együtt. Olyan 3-3,5 hónapos korukban elkezdenek ivarérettek lenni, te pedig 6 hónapos koruknál előbb nem ivartalaníttathatod őket. Szóval, ha ragaszkodsz a 2 nyuszihoz, akkor 2 ketrec fog kelleni rövid időn belül.

Én a helyedben inkább egy nyuszit vinnék most haza (kezdésnek elég is egy), aztán ha ivartalaníttattad, akkor jöhet a másik. Nem egyszerű dolog nyuszikkal együtt élni, ha nem muszáj, ne vállalj be rögtön kettőt.

2012. márc. 9. 08:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Az enyém 4 éves, nincs ivartalanítva, de sosem jelölgetett.
2012. márc. 9. 10:15
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem nem fog jelölgetni ... nekem is van egy 2 éves nyuszim és sosem jelölget ... fél éve kaptam egy másik nyuszit, de őt úgy mentették meg mert magára hagyták, na az a nyuszi jelölgetett mindig és még nekem is futott és úgy morgott :D ...
2012. márc. 9. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!