Hogyan temessem el a hörcsögömet?
Én úgy szoktam eltemetni a hörcsögeimet, hogy beleteszem a takarójával együtt egy dobozkába, pl. jégkrémes doboz. Azt még jól körberagasztózom, hogy még véletlenül se férjen hozzá semmi. És utána viszem és eltemetem.
Az utóbbi hörimet a közelben temettem el, egy olyan helyen, ahol még a madár se jár, mert ilyen eldugott kis rész, de közben közel is van hozzám és én arra fele szoktam menni mert kívül van egy kis utacska és mindig megnézem.
Nagyon sajnálom a hörcsögödet, de gondolj arra, hogy most biztos hogy ő tovább él valahol boldogságban!
Nekem már minden rokonom kertjében vannak eltemetett állataim, de amikor épp nem vihettem senkihez, akkor a Margit-szigeten temettem el a hörimet, aztán mikor a tesója is elpusztult, őt is ott temettem el a másik mellett. Ásó helyett kanállal ástunk egy kis gödröt.
Sajnálom egyébként :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!