Milyen jelei vannak annak hogy egy aranyhörcsög terhes?
elso valaszolo koszonom
masodik valaszolo haha nagyon vicces
Én észrevettem a hörcsögömön hogy terhes. Megvettem a díszállatkereskedésben és pár nap múlva vettem észre rajta, hogy ő bizony terhes, tehát már úgy vettem meg.
Abból jöttem rá, hogy ki volt gömbölyödve a hasa, néha volt úgy, hogy húzta szinte. És eléggé agresszív is volt, ami számomra nem volt megszokott dolog, mert ő túlzásba vitte, még a hajszálam ha hozzáért, azt is majd széttépte mérgében. :) Valamint ami még jellemző volt rá, hogy hiperaktív volt, nagyon fürge volt, aktívabb az átlagnál! Valamint állandóan építette a "fészket", tett-vett. Hörcsögök amúgyis mindig építkeznek, de ő ezt is túlzásba vitte annyira csinálta! :) Egyértelmű volt a számomra hogy ő terhes.
Így nézett ki akkor amikor terhes volt:
Azóta pedig már a picik 5 hónaposak, ő pedig 7 hónapos.:) 2 hónaposan szült, szóval elég fiatalon.
Hát igen, pár napra rá már szült is. Pont nem voltunk itthon, ígyhát meglepi volt. :) Felemeltem a kisházát, aztán láttam alatta a sok pici rózsaszín izgő-mozgó lábacskát! :)) Örültem neki nagyon, a párom meg köpött egy jó nagyot! :))
Aztán megnyugtattam őt, hogy a piciket majd ha el lehet választani az anyjuktól akkor visszaviszem a díszállatkereskedésbe...
Dehogy vittem őket vissza! :) Megtartottam mind a 8-at, van mindegyiknek külön ketrece is, így van most 9 hörcsögöm!
Jaa, a kereket azóta már lecseréltem, mert már kinőtte. Jelenleg mindegyiknek 19 cm átmérőjű mókuskereke van, mert legalább egy ekkora kell egy kifejlett aranyhörcsögnek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!