Melyik a jobb ház a törpehörcsögömnek? Nem tudom eldönteni.
Nekem a baloldali van mind a 4 hörcsögömnek, és szeretik. De béleld ki vattával, és akkor imádni fogják. A jobb oldalival az a gond, hogy nem biztos, hogy fel fognak menni a felső szintre aludni, az alsónak pedig nincs alja. Az enyémek a padló nélküliset nem szerették.
Szóval én a bal oldalit ajánlom.
a fát forró vízbe beáztatod, vagy ha tudod kifözöd és semmi szaga nem lesz.
azt viszont rághatják ahogy csak akarják, jót tesz a foguknak.
de persze a müanyag is jó, azt csak le kell mosni.
nekünk deguk vannak, és szinte minden fa és forró vizet engedek a kádba, abba áztatom be a fa dolgokat, amit kell elsikálok, és megvárom míg megsárad, a napon pár perc és semmi szaga nincs aztán.
Nekem hasonló van, mint a jobb oldali.
A műanyag olyan természetellenes, ellenben a fát valóban tudják rágcsálni (az én hörim mindig rágcsálja) és tudnak mászkálni rajta (az enyém mindig felmegy a tetejére és onnan nézi, hogy mi történik idekinnt.
Szóval szerintem a természetes anyagból készült, fa házat vedd nekik.
Amúgy az én hörim mindig ellökdösi maga alól a forgácsot és a vécépapír darabokat beviszi és azon alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!