Két törpenyuszim van. Egy lány és egy fiú. A lány mostanában állandóan bántja a fiút, csomókba kitépi a szőrét, Mit lehetne kezdeni vele, vagy hogy miért csinálhatja?
Azt csinálsz, amit akarsz, a te dolgod. De mielőtt szaporítani kezded a nyuszikat, legalább annyi fáradtságot vegyél, hogy töviről-hegyire megismered az állatokat, a viselkedésüket, mivel jár egy alom, milyen teendőid vannak stb. stb. Legalább némi felelősség szoruljon beléd.
Nyugtass meg, hogy nem két külön fajtájú nyuszit akarsz szaporítani.
Úgy hogy mikor itthon vagyok kiengedem őket, persze most hogy bántja nem egyszerre engedem ki őket, de nem szeretném hogy ez az állapot fennmaradjon, ezért is kértem segítséget. segítséget és nem oltogatást..
egyébként egy belga oriásnyulat szeretnék keresztezni egy holland törpenyuszival hogy megnézzem hogy néz ki egy genetikai selejt alapvető fogproblémákkal...a nőstény a belga...nem értem mi lehet a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!