Inkább tengerimalacot ajánlunk mert az jóval nagyobb és jóval tovább él mint egy hörcsög.Hidegre kitenni eggyiket sem szabad azzal csak megfázlalod őket! De télen ha van fűtés , akkor is óvatosnak kell lenned, mert semmiképpen sem szabad közvetlenűl radiátor,kályha stb. elé rakni, mert hőgutát kapnak.
Télen nagy hülyeség lenne kirakni,a fűtés nélküli verandára!!!Nyáron ki lehet ha nincs túl hideg!!:)
SOK SZERENCSÉT KÍVÁNUNK! KÉT TENGERIMALAC IMÁDÓ!!
2009. jún. 8. 08:33
12/16 anonim válasza:
Nekem hörim van,és szerintem aranyosabb egy kis dzsungáriai törpehöri mint egy mali,és könyebb takarítani is de ezt rád bízom!
2009. jún. 8. 21:44
13/16 anonim válasza:
vegyél patkányt, az a legjobb fej, és a legértelmesebb is. kb annyira van szaga mint bármelyik más rágcsálónak, kb. annyira aktív, és ugyanannyit eszik, viszont sokkal érdekesebb a viselkedése.
2009. jún. 10. 13:21
14/16 anonim válasza:
Nekem van egy tengerimalacom és egy törpe hörim. A höri sajnos agresszív és nem nagyon tudom kivenni se, mert kiugrik a kezemből még magasról is:S és elszalad(de azt hiszem csak az enyém ilyen:)), de a malacka nagyon aranyos főleg amikor enni kér. Én a malacot javaslom
2009. jún. 11. 15:34
15/16 anonim válasza:
Mindkettőnek meg van a maga előnye. A tengerimalac nagyobb és lehet dédelgetni. A hörcsögnek a teste alig nagyobb mint a hüvelykujjad. Viszont a hörcsög jól elvan az ő kis helyén, nagyon nem is zajos. A tengerimalac viszont egész éjjel matat, kiszórja az almát (feltéve hogy nem terráriumban tartod, de azt meg marha nehéz tisztítani) és bármi baja van visít, vagy rázza a rácsot
2009. szept. 11. 10:52
16/16 anonim válasza:
"Evvel ellentétben nálunk a malacok a felszerelésen kívül kb.10000 forintba kerülnek havonta!"
Az év nagy részében 0,00 Ft-ba kerül, mert vad növényekkel táplálható. Kedvence egyébként a kákics nevű gyom, de almától répáig sok mindent elfogyaszt. Ki kell puhatolni az ízlését. Persze lehet neki magvakat, tápokat adni, ez havonta néhány száz Ft.
Máskor salátalevél, káposztalevél, cékla stb. adható neki. Havi pár száz forint körüli költsége van mindennek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!